Hoi, ik ben Zita! Opgegroeid in Nijmegen maar nu al 5 jaar actief in Groningen als begeleider van kinderen/jongeren met gedrags en/of ontwikkelingsproblemen.  In Nijmegen ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en heb ik mij gespecialiseerd in dieren in de hulpverlening. Ik vind het interessant om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en ik vind het erg leuk om een bijdrage te leveren aan die ontwikkeling. Ik ga er vanuit dat ieder mens over een aantal kwaliteiten (krachten) beschikt. Als hulpverlener kan ik kinderen helpen met valkuilen om te gaan en kwaliteiten te ontwikkelen. Hierdoor worden bestaande problemen aangepakt, en toekomstige problemen voorkomen.

 

 

Wie is Sanne?
Sanne is orthopedagoog en al  meer dan 2 jaar bij ons actief als persoonlijk begeleider. In 2010 studeerde zij af aan de Rijksuniversiteit Groningen en sindsdien heeft zij een berg aan ervaring opgedaan.  Sanne begeleidt kinderen op de BSO, op school maar ook bij haar thuis. Thuis wordt ze ondersteund door haar trouwe assistent, Puck de hond.

Wie is Suzanne?

Suzanne is afgestudeerd als sociaal pedagogisch medewerker en heeft sindsdien op verschillende plekken ervaring opgedaan met het werken met kinderen en jongeren. Nu is ze met veel enthousiasme werkzaam bij MetZita. Ze begeleidt kinderen op de BSO en ook bij haar thuis. Daarnaast begeleidt ze kinderen bij een reguliere sportvereniging.